Våre  Ledlys er perfekt til å brukes i ditt hjem og/eller i hagen.

Våre produkter vil hjelpe deg til å skape en eksklusiv følelse i ditt hjem eller ute i hagen eller oppkjørselen, terassen eller annet.

Vi har allerede hatt over 1000 salg og vi vet at du vil elske våre ledlys.

  • Helt trygg, der er ingen brennende flamme
  • 12 forskjellige farger å velge mellom og lett å endre farge med fjernkontrollen
  • Finnes også i vannfaste varianter, spesielt vanlig ved utebruk
KJØP NÅ.

LEDLYSDEKOR NORWAY AS tilbyr en rekke eksklusive LEDlys med fjernkontroll slik at du kan skape en rolig og avslappende atmosfære hvor som helst i ditt hjem.

I motsetning til tradisjonelle levende lys er det her ingen farlig flamme som betyr at lysene er trygge å bruke for deg, for dine barn og for eldre.

Noen av produktene kan også benyttes utendørs. Disse har ledlyspærene liggende godt beskyttet inne i en beholder av hard plast. Denne beholderen tåler vann, også å legges i vann. Man må kun passe på å lukke den ordentlig, gjerne teste dette før du lar beholderen bli liggende. Å legge beholderen i vann gir mulighet til bruk i blomstervaser, akvarium (pærene avgir ikke varme) og andre steder for dekorativ benyttelse.

Utendørs er lysene dekorative til enhver anledning i hagen, i oppkjørsel, ved inngangsdør, i trapper som eksempler.

Imponer gjestene dine med en unike, eksklusiv atmosfære i ditt eget hjem. Tilgjengeligheten av 12 forskjellige farger gir også mulighet for lysene å matche andre gjenstander eller farger ditt hjem inneholder.

For mer informasjon, vennligst kontakt Vivian på tlf 958 847 97 eller e-mail vivian@ledlysdekor.no

Jeg kjøpte et av disse lysene og likte dem så godt at nå har jeg kjøpt fire til. Mine venner var så misunnelige da jeg fikk dem og nå har de Kjøpt dem også. Fantastisk service og enkel levering.
Lisa Henriksen
Jeg elsket disse lysene og har fylt nesten alle rommene i huset mitt med dem. Vi kan slappe helt av om kvelden at disse lysene er helt brannsikre, og slippe å ligge i sengen og lure på om jeg blåste ut alle lysene! Disse lysene er en gave til oss alle.
Kristina Johnsen, hjemmeværende