LEDLYSDEKOR NORWAY AS er et datterselskap av ShowerGreen Norway AS.

Ledlysdekor lys gir en eksklusiv atmosfære. Samtidig er det et miljøvennlig produkt, energibesparende og gir bade private husholdninger og firmaer et tryggere alternativ til de tradisjonelle stearinlysene med levende lys.

LEDLYSDEKOR NORWAY AS tilbyr LEDlys som er produsert I Spania, håndlaget med 100 % bievoks. Dette betyr at lysene ikke kan være utsatt I rom eller utendørs med temperatur over 40 grader C. Det brukes en ledlys pære for å gi lysene en eksklusiv følelse. I tillegg tilbyr disse ledlysene en variasjon som levende lys ikke kan; med en fjernkontroll kan du forandre farger. 12 forskjellige fargekombinasjoner er tilgjengelig. Dette gjør våre LEDlys helt unike. Design og kvalitet av hvert enkelt lys har blitt testet, og det tilbyr den høyeste mulig standard for denne type produkter.

LEDlysene kan brukes til enhver anledning, vi gir også muligheten til våre kunder å skreddersy produktene på forespørsel med egen logo eller eget design.

LEDLYSDEKOR NORWAY AS holder til I Bergen, Norge. Dersom du er interessert I våre produkter så kan du gå inn på vår hjemmeside www.ledlysdekor.no hvor du finner informasjon, kontakt detaljer og webshop for innkjøp. LEDLYSDEKOR NORWAY AS har også en Facebook side www.facebook.com/ledlysdekor og hvis du klikker liker på denne siden vil du få informasjon og tilbud regelmessig.

Vårt mål er å skape en eksklusiv atmosfære I ditt hjem eller under dine tilstelninger for å gjøre enhver anledning mer koselig.

5 LEDlys fordeler:

  1. 80-90 % mer effektivt: LEDlyspærene konsumerer 80-90 % mindre elektrisitet enn andre pærer med tilsvarende
    egenskaper. Dette betyr 90 % besparelse på strøm regningen.
  2. Varighet: Gjennomsnitlig levetid for en LEDlyspære er 50.000 timer. Til sammenligning har en vanlig pære 2.000 timer. Dette tilsvarer bruk I 17 år istedenfor 8 timer.
  3. Økologisk: Inneholder ikke tungsten som vanlige pærer. Pæren er resirkulerbar og tilfredstiller det europeiske RoHS regelverk for forurensing.
  4. Varme: Pæren produserer ikke varme som vanlige lyspærer. LED teknologi kaster ikke bort energy eller produserer varme, dette gir mulighet for bruk på kompliserte områder hvor varme ikke kan benyttes.
  5. Vedlikehold: Med en lang varighet krever ikke LEDlysene vedlikehold. Dette er spesielt viktig I miljøer hvor det er vanskelig å komme til å bytte pære eller utføre vedlikehold.